Nyugdíj megtakarítás kalkulátor2019-12-15T22:28:45+00:00

Nyugdíj megtakarítás kalkulátor 2019

Nyugdíj megtakarítás kalkulátorunk segítségével megtudhatod, hogy havi x Ft megtakarítással mit tudnál elérni nyugdíjas korodig.

A kalkulátor nem alkalmas a legkedvezőbb nyugdíjbiztosítás kiválasztására, mindössze arról tájékoztat, hogy milyen különbségek vannak az ajánlatok között!

Az itt elvégzett kalkuláció ajánlattételnek és reklámnak nem minősül. Az összehasonlítás adatai nagy számú feltételezésen alapulnak, míg a valóságot az ügyfél jövőbeni döntései befolyásolják, így a várható értékek teljesüléséért a Cash Flow Holding Zrt. semminemű felelősséget nem vállal.

A hozamok esetében a kalkulátor a várható nettó hozammal számol. A valóságban azonos piaci körülmények között is eltérhet az egyes biztosítói árfolyamok nettó értéke, ezáltal a számlaérték is, mert az árfolyamba épített vagyonkezelési költséggel a program nem számol.

Kérjük, csak a narancssárga mezőkbe írj!

Amennyiben a kalkuláció eredménye felkeltette az érdeklődésed és szeretnél tenni önmagadért és időskori anyagi biztonságodért, akkor kérd DÍJMENTES személyes tanácsadásunkat, független pénzügyi szakértőinkkel. Segítünk eligazodni a rengeteg nyugdíjcélú megtakarítás labirintusában, és megkeressük a Számodra legoptimálisabb ajánlatokat, hogy a lehető legtöbbet hozhasd ki a pénzedből.